Jongeren Inloopavond

Jongereninloop in het Cultuurhuis

Het is zo ver; Krimpen aan de Lek heeft zijn eigen jongereninloop.

In het nieuwe Cultuurhuis is, met hulp van enthousiaste jongeren en vrijwilligers speciaal een ruimte voor jongeren ingericht. Ben je tussen de 12 en 18 jaar dan is de jongereninloop er voor jou.

Elke woensdag- en vrijdagavond van 19:00 tot 22:00 zijn we open en kan je alleen of met je vrienden langskomen. De ingang van de jongereninloop is aan de zijkant achter dus niet voor bij de glazen schuifdeuren.

In de inloopruimte staat een pooltafel waar je gratis een potje kan poolen. Ook staat er een PlayStation en hangt er een dartbord. In de ruimte kan je gebruik maken van het open wifi netwerk van het Cultuurhuis. Er kan muziek gedraaid worden vanaf je mobiel of via YouTube of Spotify. In de computerhoek staan twee computers met internet. Aan de grote stamtafel is ruimte voor creatieve workshops of kan een spel gespeeld worden.

Er is altijd een jongerenwerker aanwezig waarbij je terecht kan met ideeën. Vind je bijvoorbeeld dat er nog wat mist in de inloop of dat we een keer iets speciaals moeten organiseren, er valt altijd over te praten. Ook kan je bij de jongerenwerker terecht met vragen of hem/haar aanspreken als er een keer iets is.

Voor vragen over de jongereninloop kun je appen of bellen met jongerenwerkers Wouter (06-46602813) of André (06-25179680)

 

 

Datum: 27.07.2018 Aanvang: 19:00

Schrijf je in en blijf per mail op de hoogte van alle activiteiten

* indicates required

Copyright ©2018 | Privacyverklaring | Cultuurhuis Krimpen Aan de Lek. Alle rechten voorbehouden. Webdesign door Internetbureau Antum