De Knettergekke Crossover Quiz

Ben je fan van spelshows als Ik hou van Holland, Alles mag op Zondag, De Jongens tegen de Meiden of heb je gewoon zin in een avond vol humor en entertainment in de spiksplinternieuwe zaal van Het Cultuurhuis? Zet dan vrijdag 25 januari dikgedrukt in je agenda!

En behalve een leuke avond uit maak je ook nog is een grote kans om met een toffe prijs naar huis te gaan. Niet gek toch?

Opzet
De quiz speelt zich af op het podium en zal gespeeld worden door twee teams van vier personen. De quiz staat onder leiding van een ervaren quizmaster en zal bestaan uit drie verschillende rondes. Elke ronde bestaat uit twee leuke onderdelen. Wat voor onderdelen dit zullen zijn zeggen we nog niet, maar de quiz heet niet voor niets de Knettergekke Crossover Quiz.

Voor het publiek zijn er gedurende de hele avond veel toffe prijzen te winnen. Hoe dit precies in zijn werk gaat zien jullie op de avond zelf.

Tussen de rondes door zal een DJ wat leuke plaatjes opzetten en na de quiz is er uiteraard nog ruimte voor een gezellige afterparty.

Programma
Vanaf 19:30 uur openen de deuren (zij-ingang) van het Cultuurhuis en rond 20:30 uur zullen we starten met de quiz. Na deze tijd is het niet meer mogelijk om de zaal te betreden, dit i.v.m. het verminderen van het rumoer in de zaal tijdens de quiz.

Tussen de spelrondes door zullen we drie keer een ruime pauze inlassen zodat je een lekker drankje en hapje kan kopen en een praatje kan maken met een oude jeugdliefde of favoriete buurman.

Tickets
Tickets (leeftijd 18+) à 5 euro voor de show zijn vanaf vrijdag 28 december 12:00 uur beschikbaar. Let op: we hebben in vergelijking met onze feesten in Het Koetshuis een beperkt aantal tickets te koop! Wees er dus snel bij ?

Ticketlink: knettergekkecrossoverquiz.entranz.nl

Voor de teams die zich graag aan willen melden om mee te doen aan de quiz op het podium: begin januari geven we hier meer informatie over!

Goede doel
De opbrengst van de avond gaat naar een goed doel. Hier later meer over.

Datum: 25.01.2019 Aanvang: 19:30

Copyright ©2019 | Privacyverklaring | Cultuurhuis Krimpen Aan de Lek. Alle rechten voorbehouden. Webdesign door Internetbureau Antum