Dagbesteding

Stichting Dagbesteding Krimpenerwaard 

 

Plezier en vertrouwen

 

Plezier hebben in wat je doet. Ervaren dat je zinvol bezig bent. Actief zijn met een glimlach. Die prettige beleving wil Stichting Dagbesteding Krimpenerwaard meegeven aan de deelnemers aan haar projecten. En dát is ook precies de reden waarom we als jonge organisatie in een tijdsbestek van een paar jaar zoveel samenwerkingspartners, deelnemers, medewerkers en vrijwilligers aan ons hebben mogen binden. Ze voelen zich thuis bij ons en wij bij hen. Een kwestie van wederzijds vertrouwen. 

 

Onze deelnemers

De projecten van Stichting Dagbesteding  Krimpenerwaard zijn bedoeld voor mensen met een verstandelijke beperking. Wij zoeken, in overleg met de kandidaat en zijn/haar ouders/verzorgers, naar de meest geschikte vorm van dagbesteding. Daarbij vinden we twee dingen extra belangrijk: de dagbesteding moet in alle opzichten bij de deelnemer passen én het moet hem/haar een goed gevoel opleveren. 

 

‘Smullen in het dorpshart’

 

Een lunchroom in Het Cultuurhuis te Krimpen aan de Lek is natuurlijk niet compleet zonder de prettige aanwezigheid van ‘dagbesteders’. Dus staan we er paraat voor alle gasten die gebruik willen maken van onze diensten. Een belegd broodje of een vers kopje koffie/thee smaakte nog nooit zo lekker!

 

Enthousiast? Meld je aan!

 

Heb je belangstelling of wil je meer weten over wat Stichting Dagbesteding Krimpenerwaard jou te bieden heeft? Maak dan gerust een afspraak voor een gesprek. Dat kan telefonisch via 06-28682464  of per e-mail: arjenne.stgkrimpenerwaard@gmail.com of kijk op onze website www.stichtingdagbestedingkrimpenerwaard.nl

 

Volg ons 

 

Website www.stichtingdagbestedingkrimpenerwaard.nl

Facebook www.facebook.com/dagbestedingkrimpenerwaard 

Twitter @dagbestedingkw

 

 

Onze gegevens

 

Stichting Dagbesteding Krimpenerwaard

Twijnstraweg 67

2941 BW Lekkerkerk

Tel. 06-28682464

e-mail: arjenne.stgkrimpenerwaard@gmail.com 

Schrijf je in en blijf per mail op de hoogte van alle activiteiten

* indicates required

Copyright ©2018 Cultuurhuis Krimpen Aan de Lek. Alle rechten voorbehouden. Webdesign door Internetbureau Antum