Cultureel programma

Het culturele programma van het Cultuurhuis richt zich op een breed publiek van alle leeftijden. Het Cultuurhuis biedt een grote diversiteit aan activiteiten op het gebied van kunst, film, muziek, toneel/theater, dans, taal en lezingen. In het programma aanbod vindt u concerten, tentoonstellingen, conferenties, debatten, toneelvoorstellingen, workshops en informatieve lezingen.

 

Deze activiteiten vinden plaats in het Cultuurhuis maar ook op andere locaties en worden regelmatig georganiseerd in samenwerking met theaterbureaus, bedrijven, verenigingen of lokale stichtingen. 

 

Het Cultuurhuis biedt graag een podium voor aankomend of gevestigd talent op welk cultureel terrein dan ook. Heeft u wat te bieden meld u aan via het contactformulier, via mail (info@cultuurhuiskrimpenaandelek.nl, telefoon: 0180 769082 / 06 15083080 of loop even langs op Hoofdstraat 16 in Krimpen aan de Lek.

Schrijf je in en blijf per mail op de hoogte van alle activiteiten

* indicates required

Copyright ©2018 | Privacyverklaring | Cultuurhuis Krimpen Aan de Lek. Alle rechten voorbehouden. Webdesign door Internetbureau Antum