Naaicursus

Beginners kunnen onder de enthousiaste leiding van Corry Schouten zich eigen maken met patronen lezen, knippen van stoffen en zelf kleding maken. Wilt u ook de fijne kneepjes van het vak onder de knie krijgen dan kunt u zich opgeven om onder leiding van Corry 1 x per week op donderdagavond met elkaar kleding te maken.

 

Dit is een cursus waarbij iedere cursist op eigen tempo en niveau kan werken.

De cursist kiest zelf de kledingmodellen en maakt deze met behulp van bestaande patronen (uit bijvoorbeeld Burda of Knipmode). Deze patronen worden aan de maten van de cursist aangepast. Bij beginners zal hulp worden geboden bij het overnemen van patronen, de stoflegging, de juiste naaitechniek en het omgaan met de naaimachine. Voor de meer gevorderde cursist kan de aandacht meer gericht worden op het juiste binnenwerk van een colbert of op moeilijke naaionderdelen zoals paspelzakken, splitten en kragen.

 

Kosten € 30,00 per maand. Instromen kan op ieder moment. Donderdagavond van 19.30 tot 21.30 uur in het Cultuurhuis, Krimpen aan de Lek. 

Opgeven kan via receptie@cultuurhuiskrimpenaandelek.nl , even binnenlopen kan uiteraard ook!

 

 

Datum: 05.09.2024 Aanvang: 19:30

Copyright ©2024 | Privacyverklaring | Cultuurhuis Krimpen Aan de Lek. Alle rechten voorbehouden. Maatwerk website door Antum.