Nikki - Final Search & The Sunday Morning Jam Society

Heerlijk avondvullend programma met alle soorten muziek! Er spelen 2 geweldige bands.

 

Ticket €15,- incl. 1 consumptie
Theateringang open: 19.00 uur
Aanvang: Nikki 19.30 uur
Aanvang: The Sunday Morning Jam Society 21.15 uur

 

Nikki – Final Search (pop, rock, en nog meer)
Final Search is de zeer getalenteerde band met leadzangeres Nikki, samen zorgen zij voor een avondvullend programma waar iedereen kan genieten van de diversiteit aan muziek.
Is samen werking met The Sundag Morning Jam Society beloofd deze avond geweldig te worden dit wil men echt niet missen. Onlangs verzorgde Nikki tevens de achtergrondzang op de nieuwe single ‘only you can’ van ‘Wally McKey’ en nam zij eveneens een videoshoot op voor dit nummer.
Inmiddels is er ook interesse vanuit de muziekindustrie wat wellicht gaat resulteren in het uitbrengen van eigen materiaal.

 

The Sunday Morning Jam Society (blues, rock, country, gospel en folk (rock & roots) en bestaat voornamelijk uit eigen repertoire)
‘The Sunday Morning Jam Society’ is een vijfmansformatie bestaande uit zanger Bram Visser, gitarist Age Kat, drummer Eelco de Boer, bassist Max van Zutphen en toetsenist Edwin Beekmans. Deze, voornamelijk bij Codarts werkzame leerkrachten, speelden en schreven o.a. met en voor The Frog, Earth & Fire, Hangman Jury, Lemming, Arthur Conley,
The Swingin’ Soul Machine, Too Hip for the Room, Guus Meeuwis,
Ruth Jacott, Candy Dulfer en Loïs Lane.

 

Koop dan ook snel je ticket om deze avond met ons te ervaren.

 

Tot dan Nikki X

 

Tickets verkrijgbaar bij de receptie en online via:  ⇒⇒⇒  tickets.cultuurhuiskrimpenaandelek.nl
U dient een account aan te maken of in te loggen als u al een account heeft, hierna kunt u het aantal tickets invoeren en u wordt doorverwezen naar de betaalsite.

Datum: 01.10.2022 Aanvang: 19:30

Copyright ©2022 | Privacyverklaring | Cultuurhuis Krimpen Aan de Lek. Alle rechten voorbehouden. Maatwerk website door Antum.