Ontmoetingsgroep

i.s.m. WelZijn Krimpenerwaard

 

Regelmatig komt in het nieuws naar voren dat veel ouderen last hebben van eenzaamheid. Ze ervaren weinig contact met anderen en komen soms weinig buiten de deur.

 

De ontmoetingsgroep is iedere maandag in het Cultuurhuis (m.u.v. feestdagen). De inloop is vanaf 10:30 uur. Er worden leuke activiteiten gedaan, bijvoorbeeld spelletjes, een creatieve activiteit, zang of bewegen. Tussen de middag koken we met elkaar een (eenvoudige) warme maaltijd en genieten hier gezamenlijk van. Rond 15.00 uur is het programma afgelopen.

 

De kosten om deel te nemen aan de ontmoetingsgroep zijn € 10,- per keer. Dit is inclusief koffie/thee, warme maaltijd en activiteiten. Bent u minder mobiel en kunt u niet zelfstandig naar het Cultuurhuis komen, dan kan Stichting WON samen met u de eventuele mogelijkheden kijken.

 

Stichting WON is nog op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die het leuk vinden om de ontmoetingsgroep te begeleiden. Heeft u affiniteit met de oudere doelgroep dan nodigen wij u van harte uit om contact op te nemen met Welzijn Krimpenerwaard. telefoonnummer 0180 522 045 of per mail info@stichtingwon.nl.

 

Wilt u zich aanmelden als bezoeker voor de ontmoetingsgroep, wilt u vrijwilliger worden of wilt u vrijblijvend meer informatie, dan kunt u contact opnemen met Welzijn Krimpenerwaard, van maandag tot vrijdag telefonisch te bereiken tussen 9.00 en 12.00 uur, telefoonnummer 0180 - 522 045.

 

Datum: 27.12.2021 Aanvang: 10:30

Copyright ©2021 | Privacyverklaring | Cultuurhuis Krimpen Aan de Lek. Alle rechten voorbehouden. Webdesign door Internetbureau Antum