Ontmoetingsgroep

i.s.m. stichting WON

 

Regelmatig komt in het nieuws naar voren dat veel ouderen last hebben van eenzaamheid. Ze ervaren weinig contact met anderen en komen soms weinig buiten de deur.

 

Stichting WON is vanaf september gestart met een gezellige ontmoetingsgroep  speciaal voor ouderen in Krimpen aan de Lek. In Ouderkerk aan den IJssel is in oktober 2018 al een ontmoetingsgroep gestart en een trouwe groep deelnemers komt daar elke week bij elkaar. Nu is er ook een ontmoetingsgroep opgestart voor inwoners van Krimpen aan de Lek.

 

De ontmoetingsgroep is iedere maandag in het Cultuurhuis (m.u.v. feestdagen). De inloop is vanaf 10:30 uur. Er worden leuke activiteiten gedaan, bijvoorbeeld spelletjes, een creatieve activiteit, zang of bewegen. Tussen de middag koken we met elkaar een (eenvoudige) warme maaltijd en genieten hier gezamenlijk van. Rond 15.00 uur is het programma afgelopen.

 

De kosten om deel te nemen aan de ontmoetingsgroep zijn € 10,- per keer. Dit is inclusief koffie/thee, warme maaltijd en activiteiten. Bent u minder mobiel en kunt u niet zelfstandig naar het Cultuurhuis komen, dan kan Stichting WON samen met u de eventuele mogelijkheden kijken.

 

Stichting WON is nog op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die het leuk vinden om de ontmoetingsgroep te begeleiden. Heeft u affiniteit met de oudere doelgroep dan nodigen wij u van harte uit om contact op te nemen met Stichting WON. Stichting WON zorgt voor deskundige begeleiding van de vrijwilligers.

 

Wilt u zich aanmelden als bezoeker voor de ontmoetingsgroep, wilt u vrijwilliger worden of wilt u vrijblijvend meer informatie, dan kunt u contact opnemen met STICHTING WON, van maandag tot vrijdag telefonisch te bereiken tussen 9.00 en 12.00 uur, telefoonnummer 0180 - 522 045.

 

Datum: 05.10.2020 Aanvang: 10:30

Copyright ©2020 | Privacyverklaring | Cultuurhuis Krimpen Aan de Lek. Alle rechten voorbehouden. Webdesign door Internetbureau Antum