Theater/Cabaret/Muziek/Dans

Theaterarrangement: Dagschotel Grand Café Siep & Arie Vuijk: Hamsteren!

€ 12,50 per persoon - tickets verkrijgbaar bij de receptie dagelijks geopend van maandag tot en met vrijdag van 09.00 -17.00 uur.

Betaling uitsluitend contant Pinnen is niet mogelijk!

Keuze uit dagschotel Grand Café Siep vis of vlees - Het Cultuurhuis volgt de richtlijnen van het RIVM, hierdoor zijn er beperkte stoelen beschikbaar. Mis het niet, wees er snel bij!

 

Hamsteren maakt schaarste! Schaarste creëert verlangen naar meer, nog meer!! Arie slaat dan ook veel meer dan normaal gedachten & observaties & indrukken op. Hij hamstert grappen! Neem een duik in de luchtige hersenpan van een eeuwige buitenstaander en ontdek een wirwar van conferences, typetjes, liedjes en veel rode draden.

Hij gaat aan de slag met complotgekkies, een botte Rotterdammer, Goeroe Overflakkee en en passant legt hij het heelal onder de microscoop. Of erbovenop, dat kan ook.

Sommige mensen zeggen meteen wat in ze opkomt. Anderen denken eerst na. Arie Vuyk is anders want hij denkt hardop, zodat u een avond dubbel ligt van het lachen.

Datum: 22.07.2020 Aanvang: 18:00

Copyright ©2020 | Privacyverklaring | Cultuurhuis Krimpen Aan de Lek. Alle rechten voorbehouden. Webdesign door Internetbureau Antum