Theater/Cabaret/Muziek/Dans

Jeugdtheaterhuis speelt: Een Wintervertelling!

Een familievoorstelling voor 7+

 

In de familievoorstelling Een Wintervertelling!, naar Charles Dickens (en onszelf) gaan de jongeren van het Jeugdtheaterhuis aan de haal met het wereldberoemde A Christmas Carol uit 1843. Maar… ze maken het van NU! Ze stellen vragen bij het verhaal van Dickens en delen hun eigen ervaringen met elkaar en het publiek. Hoe zit het eigenlijk met Scrooge: hoe kan het dat hij eerst zo’n hebzuchtige vrek is en daarna zijn geld weggeeft? Kan iemand eigenlijk wel veranderen? En waardoor zijn de spelers zelf geworden wie ze nu zijn?
De talentvolle acteurs laten zien wat ze in huis hebben: van dansen tot spoken word en van theater tot rocken in een bandje! Laat je meenemen in deze aanstekelijke, tegendraadse én grappige voorstelling geschikt voor iedereen van 7 jaar en ouder.

 

“Iedereen heeft een eigen verhaal, goed of slecht, en ik vind dat die verhalen gehoord moeten worden. Misschien herken jij je erin… en dat laat zien dat niemand alleen is!” – Jan, speler Een Wintervertelling!

 

Een Wintervertelling!, naar Charles Dickens (en onszelf) wordt gespeeld door jongeren van de vooropleiding van het Jeugdtheaterhuis.

 

Duur voorstelling: 75 minuten, zonder pauze.

 

Theaterdeur open: 19.00 uur.
Aanvang: 19.30 uur.

Ticket t/m 12 jaar: € 6,50 p.p.

Ticket vanaf 13 jaar: € 8,50 p.p.

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van het Jeugdtheaterhuis of kijk wat er allemaal nog meer te doen is via de website van het jeugdtheaterhuis:  www.jeugdtheaterhuis.nl/krimpenerwaard

 

Tickets verkrijgbaar bij de receptie en online via:  ⇒⇒⇒  tickets.cultuurhuiskrimpenaandelek.nl
U dient eenmalig een account aan te maken of in te loggen als u al een account heeft, hierna kunt u het aantal tickets invoeren en u wordt doorverwezen naar de betaalsite.

 

Datum: 30.12.2022 Aanvang: 19:30

Copyright ©2022 | Privacyverklaring | Cultuurhuis Krimpen Aan de Lek. Alle rechten voorbehouden. Maatwerk website door Antum.