Theater/Cabaret/Muziek/Dans

Jeugdtheaterhuis presenteert: Een Wintervertelling!

Een familievoorstelling voor 7+ gebaseerd op Charles Dickens!

 

In de familievoorstelling Een Wintervertelling!,  naar Charles Dickens (en onszelf) gaan de jongeren van de vooropleiding van het Jeugdtheaterhuis aan de haal met het wereldberoemde A Christmas Carol. De spelers vlechten hun persoonlijke verhalen door de vertelling van Dickens, met als thema: ‘van donker(te) naar licht(er)’. Ze zoeken naar antwoorden: hoe kan de egoïstische, hebzuchtige Scrooge omslaan? Kan een mens wel echt veranderen? Waarom willen rijke mensen alsmaar meer? En welke figuren uit het verleden of de toekomst zou jíj op bezoek willen krijgen?

Van acteren tot dansen en van spoken word tot rocken in een bandje; de jonge talenten laten zien wat ze in huis hebben. Deze aanstekelijke, tegendraadse én grappige voorstelling is geschikt voor publiek van 7 jaar en ouder. Hoe ben jij geworden wie je bent?

Theaterdeur open: 19.00 uur.
Aanvang: 19.30 uur.

Ticket tm 12 jaar: € 6,50 p.p.

Ticket vanaf 13 jaar: € 8,50 p.p.

 

Tickets verkrijgbaar bij de receptie en online via:  ⇒⇒⇒  tickets.cultuurhuiskrimpenaandelek.nl
U dient eenmalig een account aan te maken of in te loggen als u al een account heeft, hierna kunt u het aantal tickets invoeren en u wordt doorverwezen naar de betaalsite.

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief of kijk wat er allemaal nog meer te doen is via de website van het jeugdtheaterhuis:  www.jeugdtheaterhuis.nl/krimpenerwaard

 

Datum: 30.12.2022 Aanvang: 19:30

Copyright ©2022 | Privacyverklaring | Cultuurhuis Krimpen Aan de Lek. Alle rechten voorbehouden. Maatwerk website door Antum.