Theater/Cabaret/Muziek/Dans

Muziek op zondagmiddag samen met Peter Dons

Iedere laatste zondag van de maand biedt, tenzij anders is weergegeven, het Cultuurhuis het podium aan een lokaal koor, band, solist of muzikant(en). U kunt hiervan komen genieten! Van mooie liederen tot meezingers, van verschillende bands tot klassieke muziek.

 

Vanmiddag is het de beurt aan Peter Dons

Back to the sixties met Peter Dons. Een nieuw programma van Peter Dons vol met muziek uit de jaren 1960-1969, ook aangeduid als de jaren zestig of de zestiger jaren. Muziek heeft de geschiedenis van de popmuziek in de jaren 60 ingrijpend veranderd, in het begin van de zestiger jaren toonaangevend met zijn rustigere varianten van de Rock & Roll, gevolgd door de opkomst van de beatmuziek, met voorop The Beatles, The Yardbirds, de Rolling Stones, The Who en The Hollies. Back to he sixties van Peter Dons neemt u mee terug naar die roerige jaren 60. Herman Hermit’s, The Beatles, Cliff Richard, The Turtles, Neil Diamond, Elvis Presley, de Rolling Stones, The Byrds etc. Alle hits uit die roerige jaren 60 passeren de revue tijdens Back to the sixties, met Peter Dons.

 

Tickets: € 5,00 p.p.

 

Tickets verkrijgbaar bij de receptie en online via:  ⇒⇒⇒  tickets.cultuurhuiskrimpenaandelek.nl
U dient eenmalig een account aan te maken of in te loggen als u al een account heeft, hierna kunt u het aantal tickets invoeren en u wordt doorverwezen naar de betaalsite.

 

Datum: 29.01.2023 Aanvang: 15:00

Copyright ©2023 | Privacyverklaring | Cultuurhuis Krimpen Aan de Lek. Alle rechten voorbehouden. Maatwerk website door Antum.