Jongerenavond in het Cultuurhuis

I.s.m. Stichting Jeugd- & Jongerenwerk Team Krimpenerwaard (gro-up).

 

Krimpen aan de Lek heeft zijn eigen jongereavond. In het Cultuurhuis is, met hulp van enthousiaste jongeren en vrijwilligers, speciaal voor jongeren een ruimte ingericht. Ben je tussen de 12 en 18 jaar? Dan is de jongerenavond er voor jou.

Elke vrijdagavond van 19:00 tot 22:00 zijn we open en kan je alleen of met je vrienden langskomen (Gratis entree).

De ingang van de jongerenavond is aan de zijkant achter (dus niet voor bij de glazen schuifdeuren).

 

In de inloopruimte staat een pooltafel waar je gratis een potje kan poolen. Ook staat er een PlayStation en hangt er een dartbord. In de ruimte kan je gebruik maken van het open wifi netwerk van het Cultuurhuis. Er kan muziek gedraaid worden vanaf je mobiel of via YouTube of Spotify. In de computerhoek staan twee computers met internet. En aan de grote stamtafel is ruimte voor creatieve workshops of kan een spel gespeeld worden.

Er is altijd een jongerenwerker aanwezig waarbij je terecht kan met ideeën. Misschien vind je bijvoorbeeld we dat er nog wat mist in de inloop. Of vind je dat er een keer iets speciaals georganiseerd moet worden. Laat het ons weten! Ook kan je bij de jongerenwerker terecht met vragen of hem/haar aanspreken als er een keer iets is.

 

Voor vragen over de jongereninloop kun je appen of bellen met jongerenwerkers Wouter (06-46602813) of André (06-25179689)

 

Voor meer informatie surf naar: Buurtwerk van gro-up in Krimpenerwaard

 

Datum: 14.06.2024 Aanvang: 19:00

Copyright ©2024 | Privacyverklaring | Cultuurhuis Krimpen Aan de Lek. Alle rechten voorbehouden. Maatwerk website door Antum.