Ben jij de Stem van de waard?

Inschrijven via de website  www.stemvandewaard.nl

 

Uitgelicht! De Musical- en Theaterlessen van het Jeugdtheaterhuis starten donderdag 13 oktober

De Musical- en Theaterlessen van het Jeugdtheaterhuis starten donderdag 13 oktober in Cultuurhuis Krimpen aan de Lek! Eerst een keertje kennismaken? Dat kan: kom dan de eerste les ‘proefdraaien’!

 

Het Jeugdtheaterhuis biedt lessen aan voor iedereen van 4 t/m 12 jaar. Je kunt er terecht als je van acteren, zingen en dansen houdt en graag in de schijnwerpers staat. Maar ook als je graag verhalen verzint, nieuwe vrienden wil maken of nog een beetje uit hun schulp kan kruipen!
 
In de Musicallessen leer je zingen, dansen en toneelspelen tegelijk. In de Theaterlessen ga je aan de slag met acteren en ervaar je hoe het is om eens helemaal iemand anders te zijn. Aan het einde van het seizoen sta je op het grote toneel met een presentatie waar iedereen naar kan komen kijken!


Meld je van tevoren even aan als je graag de eerste les wil komen meedoen.
Inschrijven & meer informatie via www.jeugdtheaterhuis.nl/krimpenerwaard

 

“Wat vind jij het leukste van het Jeugdtheaterhuis?” - We vroegen het aan de leerlingen!

Bekijk de video van 1 minuut hier: https://youtu.be/JNKD5ru6Jso

 

E-Chopper Adventures

Beleef het Groene Hart op een unieke manier! Stap op een E-Chopper van E-Chopper Adventures. Avontuurlijk, eco-friendly en fun! Een E-Chopper is een elektrisch aangedreven snorfiets, met een stoer uiterlijk dat is gebaseerd op de Harley Davidson motor. Vanaf nu te huren bij het Cultuurhuis!

 

Een E-Chopper huren kan al vanaf € 37.50 per persoon. Let op: voor het huren van een E-Chopper dient u in het bezit te zijn van een bromfietsrijbewijs.

 

Voor meer informatie en om te reserveren kijk op:

https://e-chopperadventures.nl/routes-krimpen

 

Uitgelicht! Welkom IN DE KRIMPENERWAARD

Genieten van het Hollandse slagenlandschap, van de natuur, het water, de vele ambachten, de diverse dorpskernen en de Zilverstad Schoonhoven, het kan allemaal in de Krimpenerwaard.

 

Een geslaagd cadeau geven?

 

Met de Cadeaubon Krimpenerwaard verras je iemand met een leuk uitstapje, een workshop, museumbezoek of een heerlijke lunch. Maak iemand blij met een overnachting op het platteland of in een luxe hotel. Natuurlijk is het ook mogelijk de bon te besteden bij een van de streekproductenwinkels in de Krimpenerwaard. 

Kortom: de veelzijdigheid maakt deze bon aantrekkelijk voor iedereen.

 

Bestel hier een cadeaubon Krimpenerwaard.

 

Schrijf je in en blijf per mail op de hoogte van alle activiteiten

* indicates required

Social Media

Contactgegevens

Stichting Cultuurhuis
De Markt 201
2931 EC Krimpen aan de Lek.

0180 - 769082

Mail naar de receptie

 

 

Copyright ©2022 | Privacyverklaring | Cultuurhuis Krimpen Aan de Lek. Alle rechten voorbehouden. Maatwerk website door Antum