E-Chopper Adventures

Beleef het Groene Hart op een unieke manier! Stap op een E-Chopper van E-Chopper Adventures. Avontuurlijk, eco-friendly en fun! Een E-Chopper is een elektrisch aangedreven snorfiets, met een stoer uiterlijk dat is gebaseerd op de Harley Davidson motor. Vanaf nu te huren bij het Cultuurhuis!

 

Een E-Chopper huren kan al vanaf € 37.50 per persoon. Let op: voor het huren van een E-Chopper dient u in het bezit te zijn van een bromfietsrijbewijs.

 

Voor meer informatie en om te reserveren kijk op: https://e-chopperadventures.nl/routes-krimpen/.

 

Uitgelicht! Welkom IN DE KRIMPENERWAARD

Genieten van het Hollandse slagenlandschap, van de natuur, het water, de vele ambachten, de diverse dorpskernen en de Zilverstad Schoonhoven, het kan allemaal in de Krimpenerwaard.

 

Een geslaagd cadeau geven?

 

Met de Cadeaubon Krimpenerwaard verras je iemand met een leuk uitstapje, een workshop, museumbezoek of een heerlijke lunch. Maak iemand blij met een overnachting op het platteland of in een luxe hotel. Natuurlijk is het ook mogelijk de bon te besteden bij een van de streekproductenwinkels in de Krimpenerwaard. 

Kortom: de veelzijdigheid maakt deze bon aantrekkelijk voor iedereen.

 

Bestel hier een cadeaubon Krimpenerwaard.

 

Schrijf je in en blijf per mail op de hoogte van alle activiteiten

* indicates required

Social Media

Contactgegevens

Stichting Cultuurhuis
De Markt 201
2931 EC Krimpen aan de Lek.

0180 - 769082

Mail naar de receptie

 

 

Copyright ©2022 | Privacyverklaring | Cultuurhuis Krimpen Aan de Lek. Alle rechten voorbehouden. Maatwerk website door Antum