Het Cultuurhuis is weer (gedeeltelijk) open

Vanaf 19 november is het Cultuurhuis weer (gedeeltelijk) geopend voor de bibliotheek en voor sommige huurders, zoals Jeugdtheaterhuis, stichting Won en de muziekschool (voor meer informatie over het wel of niet doorgaan van deze en alle andere activiteiten verwijzen wij u door naar de huurder).  

Tevens kunt u nog, tijdens de openingstijden van de bibliotheek (van 14.00 tot 17.00 uur), de expositie van Marco Bakker, ‘Krimpenerwaard — in de voetsporen van Otto Dicke’ tot en met 31 december 2020 in het Cultuurhuis komen bewonderen.

Helaas gaan de eigen activiteiten van het Cultuurhuis, zoals de koffieochtenden, bingo, klaverjassen e.d. voorlopig niet door. Houd onze Facebookpagina en onze website in de gaten voor het laatste nieuws. 
Heeft u vragen over een evenement, neem contact met ons op via receptie@cultuurhuiskrimpenaandelek.nl

Blijf gezond en hopelijk tot snel weer in ons CultuurHuis!

Uitgelicht! Lounge Café

Het CultuurHuis heeft iets nieuws.

Een gezellige nieuwe inrichting in het Lounge Café. Deze wordt nog gefinetuned met vaasjes voorzien van bloemen Bij Aafke en de glazen worden gevuld met bijvoorbeeld wijnen van Wijnhuis den Boer door Grand Café Siep.

De keuken van Siep zorgt voor Fingerfood en andere lekkernijen die besteld kunnen worden terwijl je heerlijk even geniet van samenzijn en gezelligheid.

Vanaf oktober is het mogelijk om ieder weekend één of meerdere evenementen te bezoeken in het Lounge Café. Via ons nieuwe ONLINE ticketverkoopsysteem kun je op afstand de tickets kopen. Makkelijker kunnen we het niet maken. In de ruimte zelf mogen we 72 bezoekers maximaal een stoel bieden.

Het wordt wel gewaardeerd, als je tickets koopt, je aangeeft of je aan 1 tafel plaatsneemt of anders.

Uitgelicht! Welkom IN DE KRIMPENERWAARD

Genieten van het Hollandse slagenlandschap, van de natuur, het water, de vele ambachten, de diverse dorpskernen en de Zilverstad Schoonhoven, het kan allemaal in de Krimpenerwaard.

 

Een geslaagd cadeau geven?

 

Met de Cadeaubon Krimpenerwaard verras je iemand met een leuk uitstapje, een workshop, museumbezoek of een heerlijke lunch. Maak iemand blij met een overnachting op het platteland of in een luxe hotel. Natuurlijk is het ook mogelijk de bon te besteden bij een van de streekproductenwinkels in de Krimpenerwaard. 

Kortom: de veelzijdigheid maakt deze bon aantrekkelijk voor iedereen.

 

Bestel hier een cadeaubon Krimpenerwaard.

 

Schrijf je in en blijf per mail op de hoogte van alle activiteiten

* indicates required

Social Media

Contactgegevens

Stichting Cultuurhuis
De Markt 201
2931 EC Krimpen aan de Lek.

0180 – 769082

Mail naar de receptie

 

 

Copyright ©2020 | Privacyverklaring | Cultuurhuis Krimpen Aan de Lek. Alle rechten voorbehouden. Webdesign door Internetbureau Antum