Het CultuurHuis is weer open!

Een paar kleine activiteiten, zoals Herman's Koffieochtend, Nellie's Koffieochtend en Crea Café zijn in juni weer voorzichtig, maar optimistisch van start gegaan (zie agenda).

Voor een lekker drankje of hapje bezoek je onze nieuwe horecagelegenheid Grand Cafe Siep (open van woensdag tot en met zondag).

Wilt u een ruimte huren? Nieuwsgierig naar de mogelijkheden onder het dak van het CultuurHuis?Neem contact op via receptie@cultuurhuiskrimpenaandelek.nl of bel 0180 - 769082.

Welkom in ons CultuurHuis!

Uitgelicht! Reg Bilardie

Gebeurtenissen met impact inspireren mij om liedjes te schrijven.

In 2014 schreef ik Mijn Dorp ter gelegenheid van 950 jaar Krimpen aan de Lek.

Nu schreef ik Keep the Faith. Het nummer heb ik onlangs opgenomen in mijn homestudio met als aanleiding de ongewone tijd waarin we nu leven.

Een aanmoediging om door te gaan en vol te houden. Er komen weer betere tijden . Het complete nummer komt beschikbaar op Spotify en Itunes.

 

Je kunt een prerelease beluisteren (en meezingen) op: https://www.youtube.com/watch?v=RWZtncLFPoA&feature=youtu.be

Veel luisterplezier.

 

Reg Bilardie

Uitgelicht! SAMEN IN DE KRIMPENERWAARD

Genieten van het Hollandse slagenlandschap, van de natuur, het water, de vele ambachten, de diverse dorpskernen en de Zilverstad Schoonhoven, het kan allemaal in de Krimpenerwaard.

 

Een geslaagd cadeau geven?

 

Met de Cadeaubon Krimpenerwaard verras je iemand met een leuk uitstapje, een workshop, museumbezoek of een heerlijke lunch. Maak iemand blij met een overnachting op het platteland of in een luxe hotel. Natuurlijk is het ook mogelijk de bon te besteden bij een van de streekproductenwinkels in de Krimpenerwaard. 

Kortom: de veelzijdigheid maakt deze bon aantrekkelijk voor iedereen.

 

Bestel hier een cadeaubon Krimpenerwaard.

 

Schrijf je in en blijf per mail op de hoogte van alle activiteiten

* indicates required

Social Media

Contactgegevens

Stichting Cultuurhuis
De Markt 201
2931 EC Krimpen aan de Lek.

0180 – 769082

Mail naar de receptie

 

 

Copyright ©2020 | Privacyverklaring | Cultuurhuis Krimpen Aan de Lek. Alle rechten voorbehouden. Webdesign door Internetbureau Antum