Ibiza-Hippie Markt Zaterdag 6 Juli

Vier de zomer en kom helemaal in vakantiestemming! Geniet van een heerlijk drankje, swingende muziek, fijn gezelschap en... RELAX op de gezellige patio!

 

Op deze dag valt er van alles te ontdekken: van unieke decoraties, kleurrijke kleding, prachtige sieraden en stijlvolle tassen tot schitterende kunst, betoverende muziekinstrumenten en fantastische handgemaakte items.

 

Maar dat is nog niet alles! Laat je verwennen met informatie over massages, klankschalen-sessies en verzorging voor zowel lichaam als geest.

 

Doe mee met diverse workshops, zoals het creatieve wilgentenen vlechten, een inspirerende schilderworkshop en een boeiende lezing over de voordelen van CBD-olie.
- Meer info hierover vind je op onze ticketsite!

 

Kortom, een dag vol plezier, ontspanning en nieuwe ontdekkingen. Mis het niet en zet zaterdag 6 juli alvast in je agenda!

 

Tijd: van 10.30 uur tot 16.30 uur.
Tickets: €3,50 inclusief kopje koffie/thee.
Aan de deur: €4,- inclusief kopje koffie/thee.

 

Tickets verkrijgbaar bij de receptie en online op onze ticketsite Agenda - Cultuurhuiskrimpenaandelek

Blijf jij uit handen van de Politie en Handhaving?

In The Hunt is de opdracht simpel, ga langs drie verschillende punten in het dorp en haal daar een polsbandje op. Als je ze alle drie hebt ga je weer terug naar de startlocatie en wie dit het snelste doet heeft gewonnen. Er is alleen één probleem, er zijn hunters die willen voorkomen dat deelnemers deze opdracht uitvoeren. Je zal dus slim moeten zijn om uit handen te blijven van deze hunters, want als je twee keer gepakt bent lig je uit het spel.

 

Woon jij in de Krimpenerwaard en ben je tussen de 12 en 16 jaar? Denk jij uit handen te kunnen blijven van een team opsporingsexperts? Ben jij sneller en slimmer dan de politie, de handhavers en undercoveragenten in Krimpen aan de Lek? Doe dan mee aan het real life spel The Hunt!

 

Schrijf je in en doe mee! Dit kan vanaf 3 mei tijdens de vrijdagavond inloop van Gro-Up in het Cultuurhuis, Markt 201 in Krimpen aan de Lek. Let op! Deelname is gratis maar je dient bij je eigen inschrijving aanwezig te zijn en kan NIET voor een ander inschrijven.

 

Inschrijfmomenten tijdens de jeugdinloop van Gro-Up:

 

Vrijdag 14 juni 19:00 – 22:00 Cultuurhuis – Krimpen aan de Lek

Vrijdag 21 juni 19:00 – 22:00 Cultuurhuis – Krimpen aan de Lek

•Woensdag 26 juni 13:00 – 16:00 Politiebureau Bergambacht (laatste inschrijfmoment!)

 

Heb je vooraf nog vragen of wil je meer weten? Stuur een DM (direct message) op de Instagram van @jeugdagent_krimpenerwaard (link: https://www.instagram.com/politie_krimpenerwaard/

Naaicursus 2024

Beginners kunnen onder de enthousiaste leiding van Corry Schouten zich eigen maken met patronen lezen, knippen van stoffen en zelf kleding maken. Wilt u ook de fijne kneepjes van het vak onder de knie krijgen dan kunt u zich opgeven om onder leiding van Corry 1 x per week op donderdagavond met elkaar kleding te maken.

 

Dit is een cursus waarbij iedere cursist op eigen tempo en niveau kan werken.

De cursist kiest zelf de kledingmodellen en maakt deze met behulp van bestaande patronen (uit bijvoorbeeld Burda of Knipmode). Deze patronen worden aan de maten van de cursist aangepast. Bij beginners zal hulp worden geboden bij het overnemen van patronen, de stoflegging, de juiste naaitechniek en het omgaan met de naaimachine. Voor de meer gevorderde cursist kan de aandacht meer gericht worden op het juiste binnenwerk van een colbert of op moeilijke naaionderdelen zoals paspelzakken, splitten en kragen.

 

Kosten € 30,00 per maand. Instromen kan op ieder moment. Donderdagavond van 19.30 tot 21.30 uur in het Cultuurhuis, Krimpen aan de Lek. 

Opgeven kan via Corry Schouten tel. 06 - 42058668 of  receptie@cultuurhuiskrimpenaandelek.nl , even binnenlopen kan uiteraard ook!

Online ticketshop

In één klap een overzicht van alle evenementen, zie je in onze online ticketshop.

 

Check  www.tickets.cultuurhuiskrimpenaandelek.nl

Registreer je eenmalig HIER als je nog géén account hebt.

 

De ticket ontvang je per email (printen is niet nodig)

 

De Donatieticket van EUR 2,50 is toegevoegd. Mocht je bijvoorbeeld EUR 5 willen doneren, dan koop je 2x de donatieticket.

Met alle kleine beetjes zijn we geholpen. Dank alvast!

 

Toon bij de theaterdeuren de QR code van de ticket en geniet van de activiteit die je hebt gekozen.

 

Copyright ©2024 | Privacyverklaring | Cultuurhuis Krimpen Aan de Lek. Alle rechten voorbehouden. Maatwerk website door Antum.