Stem van de Waard 2022

Wat is er mooier dan talenten uit de Krimpenerwaard aan het werk te zien? Dicht bij huis en begeleidt door professionals. Het Cultuurhuis Krimpen a/d Lek, Concordia Haastrecht en Het Kwartier Stolwijk organiseren in samenwerking met Het Cultuurstation in Schoonhoven en RTV Krimpenerwaard een talentenjacht voor de beste zanger, zangeres of groep van de Krimpenerwaard. Een prachtig initiatief dat talenten en inwoners uit de waard verbindt, het beloven spectaculaire optredens te worden met een kijkje achter de schermen, interviews en live uitzendingen op RTV Krimpenerwaard.

 

Bekijk hier de toelichting op  RTV Krimpenerwaard 

 

Ben jij het zangtalent van de Krimpenerwaard? Doe mee! - RTV Krimpenerwaard

 

De inschrijving start in september/oktober, deelnemers worden voor een auditie uitgenodigd bij het Cultuurstation in Schoonhoven en de start vindt dus plaats in Het Kwartier op 28 januari. Na de eerste ronde, die ook in Haastrecht (4 feb.) en Krimpen a/d Lek (11 feb.) plaats vinden, zijn er twee ‘battles’ oftewel halve finales (11 en 18 maart respectievelijk in Haastrecht en Krimpen a/d Lek) , terwijl de ‘Grande Finale’ opnieuw in Het Kwartier wordt gehouden op 15 april.

Kortom: een uitstekende gelegenheid voor nieuw zangtalent om zich te presenteren aan het grote publiek!

 

Inschrijven via de website  www.stemvandewaard.nl

 

De Sint komt aan! Zaterdag 12 November 2022

E-chopper Adventures

Beleef het Groene Hart op een unieke manier! Stap op een E-Chopper van E-Chopper Adventures. Avontuurlijk, eco-friendly en fun! Een E-Chopper is een elektrisch aangedreven snorfiets, met een stoer uiterlijk dat is gebaseerd op de Harley Davidson motor. Vanaf nu te huren bij het Cultuurhuis!

 

Een E-Chopper huren kan al vanaf € 37.50 per persoon. Let op: voor het huren van een E-Chopper dient u in het bezit te zijn van een bromfietsrijbewijs.

 

Voor meer informatie en om te reserveren kijk op: https://e-chopperadventures.nl/routes-krimpen/.

Online ticketshop

In één klap een overzicht van alle evenementen, zie je in onze online ticketshop.

 

Check  www.tickets.cultuurhuiskrimpenaandelek.nl

 

De ticket ontvang je per email (printen is niet nodig)

 

De Donatieticket van EUR 2,50 is toegevoegd. Mocht je bijvoorbeeld EUR 5 willen doneren, dan koop je 2x de donatieticket.

Met alle kleine beetjes zijn we geholpen. Dank alvast!

 

Toon bij de theaterdeuren de QR code van de ticket en geniet van de avond die je hebt gekozen.

 

Copyright ©2022 | Privacyverklaring | Cultuurhuis Krimpen Aan de Lek. Alle rechten voorbehouden. Maatwerk website door Antum.