Stem van de Waard 2022

Wat is er mooier dan talenten uit de Krimpenerwaard aan het werk te zien? Dicht bij huis en begeleidt door professionals. Het Cultuurhuis Krimpen a/d Lek, Concordia Haastrecht en Het Kwartier Stolwijk organiseren in samenwerking met Het Cultuurstation in Schoonhoven en RTV Krimpenerwaard een talentenjacht voor de beste zanger, zangeres of groep van de Krimpenerwaard. Een prachtig initiatief dat talenten en inwoners uit de waard verbindt, het beloven spectaculaire optredens te worden met een kijkje achter de schermen, interviews en live uitzendingen op RTV Krimpenerwaard.

 

Bekijk hier de toelichting op  RTV Krimpenerwaard 

 

Ben jij het zangtalent van de Krimpenerwaard? Doe mee! - RTV Krimpenerwaard

 

De inschrijving start in september/oktober, deelnemers worden voor een auditie uitgenodigd bij het Cultuurstation in Schoonhoven en de start vindt dus plaats in Het Kwartier op 28 januari. Na de eerste ronde, die ook in Haastrecht (4 feb.) en Krimpen a/d Lek (11 feb.) plaats vinden, zijn er twee ‘battles’ oftewel halve finales (11 en 18 maart respectievelijk in Haastrecht en Krimpen a/d Lek) , terwijl de ‘Grande Finale’ opnieuw in Het Kwartier wordt gehouden op 15 april.

Kortom: een uitstekende gelegenheid voor nieuw zangtalent om zich te presenteren aan het grote publiek!

 

Er is weer nieuws van Stem van de Waard! Bekijk snel de video....

Stem van de Waard - YouTube

 

Online ticketshop

In één klap een overzicht van alle evenementen, zie je in onze online ticketshop.

 

Check  www.tickets.cultuurhuiskrimpenaandelek.nl

Registreer je eenmalig HIER als je nog géén account hebt.

 

De ticket ontvang je per email (printen is niet nodig)

 

De Donatieticket van EUR 2,50 is toegevoegd. Mocht je bijvoorbeeld EUR 5 willen doneren, dan koop je 2x de donatieticket.

Met alle kleine beetjes zijn we geholpen. Dank alvast!

 

Toon bij de theaterdeuren de QR code van de ticket en geniet van de activiteit die je hebt gekozen.

 

Copyright ©2023 | Privacyverklaring | Cultuurhuis Krimpen Aan de Lek. Alle rechten voorbehouden. Maatwerk website door Antum.