Beeldexpositie Crescendo

 

In 2020 bestond muziekvereniging Crescendo 120 jaar. Hiermee is Crescendo een van de oudste verenigingen uit de omgeving.

Om 120 jaar in beeld te brengen hebben we in 2020 het verhaal van crescendo samengevat in een expositie. Helaas kwam in 2020 al snel corona en konden we het feest niet afmaken. Dat gaan we dit jaar nu goed inhalen met deze expositie en ons Jubileumconcert.

 

De expositie bestaat uit 6 panelen en een aantal mooie historische stukken uit het verleden. De 6 panelen brengen het historische verhaal, maar ook zeker de sfeer en het gevoel van de vereniging in beeld. Elke divisie heeft daarnaast ook haar eigen verhaal.

De vereniging telt drie divisies: het Jeugd- en Opleidingsorkest, de Drumfanfare en het Symfonisch Blaasorkest.

De vereniging staat bekend om haar mooie concerten in de regio, denk bijvoorbeeld aan het concert met Lee Towers of de vele geslaagde taptoes. Het jubileumconcert van het Symfonisch Blaasorkest (SBO) wordt dan ook weer een hoogte punt en vindt plaats op 26 november 2022. Muziek maken is het mooist wanneer je het actief kunt delen met veel betrokkenen en publiek.

Daarom speelt het SBO tijdens dit “Groots Promconcert” niet alleen, maar wordt het orkest uitgebreid met een voltallige band, projectkoor en Trijntje Oosterhuis!

 

Bent u nieuwsgierig naar het verhaal van crescendo? Kom een kijkje nemen en laat u meenemen door 120 jaar crescendo.

 

Deze expositie is te bezichtigen in de maanden november en december.

 

 

Schilderijen expositie Angelique Dasberg

Angelique Dasberg exposeert met haar schilderijen gedurende november en december in het Cultuurhuis.

 

Angelique stelt zich graag voor: "Ik ben Angelique Dasberg en ik ben een leuke meid van 40 jaar. Ik woon al 10 jaar op De Uitkijk. Ik heb het naar mijn zin daar. Ik heb een beperking.

 

Mijn hobby's zijn schilderen, tekenen, pompoenen maken, knutselen, van alles wat. Ik werk ook nog in de linnenkamer in Crimpenersteijn al 22 jaar. Veel plezier met het kijken van de schilderijen, kopen kan ook.

Groetjes Angelique."

 

 

Ook exposeren in Het Cultuurhuis?

Heeft u zelf interesse om uw beeldende werk te exposeren in het Cultuurhuis?

Neem gerust contact met ons op dit kan telefonisch, per mail of loop even binnen voor meer informatie!

Eerdere exposities

Een overzicht van alle eerdere exposities vindt u in het expositie archief.

Copyright ©2022 | Privacyverklaring | Cultuurhuis Krimpen Aan de Lek. Alle rechten voorbehouden. Maatwerk website door Antum.