Schilderijen expositie door Anneloes Blok - van Wijngaarden

‘Ik ben Anneloes Blok - van Wijngaarden, eigenaar van IMIFY Art. IMIFY staat voor: I Make It For You. Onder deze naam maak ik persoonlijke huisportretten op bestelling. Ik schilder al een tijdje met aquarel en ik vind het leuk mijn werk met jullie te delen.

Na het winnen van een prijs bij een tekenwedstrijd en nadat ik een aantal opdrachten kreeg voor het maken van een persoonlijk huisportret, besloot ik dat ik hier meer mee wilde doen. Daarom maak ik nu op bestelling schilderijen van aangeleverde foto’s in aquarel of pen en inkt. Naast dat het een prachtig waardevol cadeau is voor jezelf, wordt dit ook vaak gegeven aan een ouder, een vriend, ter gelegenheid van een jubileum, verhuizing of verjaardag. Een persoonlijk huisportret is een heel uniek geschenk waarmee degene die het ontvangt echt blij verrast zal zijn.’

Deze expositie is te bezichtigen in de maanden mei en juni.

website: www.imifyart.nl

 

Beelden expositie door Tamara Rozendaal

‘Ik ben Tamara Rozendaal en woon in Lekkerkerk. Mijn grote hobby is handwerken zoals haken, vilten van wol en het maken van seizoenstafels. Een aantal jaren geleden ontmoette ik Claudia, eveneens een moeder van kinderen op de Rudolf Steinerschool in Krimpen aan den IJssel. We bleken dezelfde hobby te hebben en gingen samen aan de slag. Op de vrije school wordt er gewerkt met seizoenstafels. De items voor deze tafels worden gemaakt van natuurlijke materialen zoals wolvilt, schapenwol, flanel, katoen en hout.

Claudia en ik startten een Facebookpagina om ook anderen kennis te laten maken met onze creaties. Zo ontstond atelier “Natuurlijk handwerk”.’

De werken zijn van natuurlijk materiaal en zijn te koop. Heel geschikt voor een leuk en betaalbaar cadeautje of voor het inrichten van een seizoenstafel.

Deze expositie is te bezichtigen in de maanden mei en juni.

 

 

Ook exposeren in Het Cultuurhuis?

Heeft u zelf interesse om uw beeldende werk te exposeren in het Cultuurhuis?

Neem gerust contact met ons op dit kan telefonisch, per mail of loop even binnen voor meer informatie!

Eerdere exposities

Een overzicht van alle eerdere exposities vindt u in het expositie archief.

Copyright ©2024 | Privacyverklaring | Cultuurhuis Krimpen Aan de Lek. Alle rechten voorbehouden. Maatwerk website door Antum.