01-12-2020 Beeldenexpositie van Adry Knuistingh Neven.

Adry Knuistingh Neven exposeert van 1 december t/m 31 januari 2020 haar beelden in het Cultuurhuis.

“Jaren geleden heb ik enige tijd schilderles gehad. Na een periode, waarin ik deze hobby niet meer uitoefende, maakte ik kennis met het werk van Piet van der Velden, beeldhouwer in Lekkerkerk (www.beeldenatelierpierre.nl). Hij gaf toentertijd een openbare workshop in de Loet.
Het beeldhouwen vanuit een ruwe blok steen leek mij een machtige uitdaging en sinds die tijd heb ik regelmatig les bij Piet gevolgd.
Ik werk vooral met speksteen en albast waarin, zoals de docent het vaak uitdrukt, het uiteindelijke beeld al besloten ligt. De fase na de afwerking is altijd het meest imponerend. Tijdens het polijsten is het altijd prachtig om alleen al de kleur en structuur van de steen te aanschouwen.
De onderwerpen wisselen; vaak is het een vogel of een hoofd en soms is het abstract, waar een ieder mogelijk iets in kan herkennen. Maar uiteindelijk is alleen de emotie belangrijk”, aldus Adry.

 

Benieuwd naar haar beelden? Tot en met eind januari zijn ze te bewonderen in de vitrinekasten van het Cultuurhuis.

 

Ook exposeren in Het Cultuurhuis?

Heeft u zelf interesse om uw beeldende werk te exposeren in het Cultuurhuis?

Neem gerust contact met ons op dit kan telefonisch, per mail of loop even binnen voor meer informatie!

Eerdere exposities

Een overzicht van alle eerdere exposities vindt u in het expositie archief.

Copyright ©2021 | Privacyverklaring | Cultuurhuis Krimpen Aan de Lek. Alle rechten voorbehouden. Webdesign door Internetbureau Antum