Expositie SHE van Sandra van der Ham

In december 2019 en januari 2020 exposeert Sandra van der Ham met schilderijen en beelden in het Cultuurhuis Krimpen aan de Lek:


“Ik ben Sandra vd Ham van Atelier Sansart. Voor de expositie SHE heb ik schilderijen en beelden gemaakt met als thema de vrouw.
Afgelopen 3 jaar heb ik voornamelijk portretten van vrouwen geschilderd. Voor mijn schilderijen gebruik ik acrylverf. Ik hou ervan om de achtergrond dik en met structuur op te zetten. In mijn portretten zijn de ogen expressief. Ik schilder met paletmessen. Dit werkt een stuk grover dan met een penseel wat duidelijk terug te zien is in de schilderijen.
Sinds 15 jaar maak ik beelden uit steen. Achter ons huis staat mijn eigen Atelier. Het is een heerlijke werkplek met uitzicht op de weilanden. Ik gebruik verschillende steensoorten voor mijn beelden, zoals speksteen, serpentijn en albast. Voor deze expositie heb ik voornamelijk speksteen gebruikt. Een volledig overzicht van mijn werk vind je op Instagram en Facebook.
Wil je een keer komen kijken in mijn Atelier Sansart, maak dan een afspraak via de mail: sansart@live.nl

 

Voor meer info klik op: www.sansart.eu

 

Ook exposeren in Het Cultuurhuis?

Heeft u zelf interesse om uw beeldende werk te exposeren in het Cultuurhuis?

Neem gerust contact met ons op dit kan telefonisch, per mail of loop even binnen voor meer informatie!

Eerdere exposities

Een overzicht van alle eerdere exposities vindt u in het expositie archief.

Copyright ©2020 | Privacyverklaring | Cultuurhuis Krimpen Aan de Lek. Alle rechten voorbehouden. Webdesign door Internetbureau Antum