Ibiza-Hippie Markt Zaterdag 6 Juli

Vier de zomer en kom helemaal in vakantiestemming! Geniet van een heerlijk drankje, swingende muziek, fijn gezelschap en... RELAX op de gezellige patio!

 

Op deze dag valt er van alles te ontdekken: van unieke decoraties, kleurrijke kleding, prachtige sieraden en stijlvolle tassen tot schitterende kunst, betoverende muziekinstrumenten en fantastische handgemaakte items.

 

Maar dat is nog niet alles! Laat je verwennen met informatie over massages, klankschalen-sessies en verzorging voor zowel lichaam als geest.

 

Doe mee met diverse workshops, zoals het creatieve wilgentenen vlechten, een inspirerende schilderworkshop en een boeiende lezing over de voordelen van CBD-olie.
- Meer info hierover vind je op onze ticketsite!

 

Kortom, een dag vol plezier, ontspanning en nieuwe ontdekkingen. Mis het niet en zet zaterdag 6 juli alvast in je agenda!

 

Tijd: van 10.30 uur tot 16.30 uur.
Tickets: €3,50 inclusief kopje koffie/thee.
Aan de deur: €4,- inclusief kopje koffie/thee.

 

Tickets verkrijgbaar bij de receptie en online op onze ticketsite:

 Agenda - Cultuurhuis Krimpen aan de Lek

 

Blijf jij uit handen van de Politie en Handhaving?

In The Hunt is de opdracht simpel, ga langs drie verschillende punten in het dorp en haal daar een polsbandje op. Als je ze alle drie hebt ga je weer terug naar de startlocatie en wie dit het snelste doet heeft gewonnen. Er is alleen één probleem, er zijn hunters die willen voorkomen dat deelnemers deze opdracht uitvoeren. Je zal dus slim moeten zijn om uit handen te blijven van deze hunters, want als je twee keer gepakt bent lig je uit het spel.

 

Woon jij in de Krimpenerwaard en ben je tussen de 12 en 16 jaar? Denk jij uit handen te kunnen blijven van een team opsporingsexperts? Ben jij sneller en slimmer dan de politie, de handhavers en undercoveragenten in Krimpen aan de Lek? Doe dan mee aan het real life spel The Hunt!

 

Schrijf je in en doe mee! Dit kan vanaf 3 mei tijdens de vrijdagavond inloop van Gro-Up in het Cultuurhuis, Markt 201 in Krimpen aan de Lek. Let op! Deelname is gratis maar je dient bij je eigen inschrijving aanwezig te zijn en kan NIET voor een ander inschrijven.

 

Inschrijfmomenten tijdens de jeugdinloop van Gro-Up:

 

Vrijdag 14 juni 19:00 – 22:00 Cultuurhuis – Krimpen aan de Lek

Vrijdag 21 juni 19:00 – 22:00 Cultuurhuis – Krimpen aan de Lek

•Woensdag 26 juni 13:00 – 16:00 Politiebureau Bergambacht (laatste inschrijfmoment!)

 

Heb je vooraf nog vragen of wil je meer weten? Stuur een DM (direct message) op de Instagram van @jeugdagent_krimpenerwaard (link: https://www.instagram.com/politie_krimpenerwaard/

Uitgelicht: Wij zijn op zoek! Vrijwilligers facilitair gezocht!

Uitgelicht! Welkom IN DE KRIMPENERWAARD

Genieten van het Hollandse slagenlandschap, van de natuur, het water, de vele ambachten, de diverse dorpskernen en de Zilverstad Schoonhoven, het kan allemaal in de Krimpenerwaard.

 

Een geslaagd cadeau geven?

 

Met de Cadeaubon Krimpenerwaard verras je iemand met een leuk uitstapje, een workshop, museumbezoek of een heerlijke lunch. Maak iemand blij met een overnachting op het platteland of in een luxe hotel. Natuurlijk is het ook mogelijk de bon te besteden bij een van de streekproductenwinkels in de Krimpenerwaard. 

Kortom: de veelzijdigheid maakt deze bon aantrekkelijk voor iedereen.

 

Bestel hier een cadeaubon Krimpenerwaard.

 

 

Online ticket(s) kopen

Gemakkelijk online je ticket kopen?

 

      Check deze LINK voor alle events.
      Registreer je eenmalig HIER als je nog géén account hebt.

 

 

Schrijf je in en blijf per mail op de hoogte van alle activiteiten

* indicates required

Social Media

Contactgegevens

   Stichting Cultuurhuis
   De Markt 201
   2931 EC Krimpen aan de Lek.

   Bel 0180 - 769082

   Mail naar de receptie

   Instagram  

   Facebook

Copyright ©2024 | Privacyverklaring | Cultuurhuis Krimpen Aan de Lek. Alle rechten voorbehouden. Maatwerk website door Antum